Menü

Szeretne 6 másodperc alatt tiszta fogakat?

Egy néhány éve a piacon lévő high-tech fogkefe készítői szerint mindössze 6 másodperc szükséges a tökéletes fogmosáshoz.

Hogyan tud ez a fogkefe 6 másodpercben tökéletesen tiszta fogakat ígérni?


Nos. Ez a fogkefe egyáltalán nem hasonlít a hagyományos fogkefékhez, a 400 sörte teljesen körbeveszi a fogakat és azokra pontosan 45fokos szögben éri/ tisztítja. Ezáltal elérhető, hogy valóban eltávolítsa az összes szennyeződést, mindössze egy kis ideig tartó „rágcsálással”.

A Blizzident cég fogkeféje nem csak fantázia és elképzelés, hanem már valóban hozzáférhető termék.

Hogyan juthat hozzá ehhez a fogkeféhez?

Mivel ez a fogkefe mindenki fogsorához egyedileg készül el, ezért nagykereskedelmi forgalomban nem hozzáférhető, hanem egyedi megrendelést kell küldeni a cégnek, melyben csatolni szükséges a páciens 3D-ben szkennelt fogsorát is. A 3D- szkennelés viszonylag régi technológia, ezért már Magyarországon is egyre több helyen elérhető.

 

Miért gondoljuk, hogy ez a típusú fogkefe még hosszú ideig nem fog elterjedni?

Egyrészt, az egyediségéből fakadóan elég macerás hozzájutni. Másrészt a sörtéknek ugyanúgy van egy kopása, elhasználódási ideje, mint a hagyományos fogkefék esetében, így ezt a típusú fogkefét is rendszeresen cserélni kell. Viszont megéri vajon az a néhány perc, amelyet nyerhetünk a fogmosáson a fogkefék közötti árkülönbözetet?

Mit ajánl a fogorvos és a fogtechnikai szakember?

Megfelelő fogkefe és fogkrém, esetleg szájvíz és fogselyem kiválasztásával és helyes használatával a napi 2 perc fogmosás elegendő a fogak, fogíny rendben tartására!

Ne feledje! A fogínye és a fogai állapotát, étkezési és fogmosási szokásait is figyelembe véve tud gondoskodni a legjobban a szájhigiéniájáról. Jöjjön be hozzánk és kérje szakorvosunk vagy az asszisztens segítségét!

Még hatékonyabban és személyre szabottabban tudunk tanácsot adni, ha egy előzetes és ingyenes szűrővizsgálaton is részt vesz.

Kérjen időpontot még ma!