Menü

Fogászati beavatkozások

Nyíregyházán milyen fogászati szolgáltatásokkal állunk pácienseink rendelkezésére?

Ha már van elképzelése arról, Önnek milyen beavatkozásra vagy kezelésre lenne szüksége, akkor is érdemes tájékozódnia a rendelkezésre álló lehetőségek közül.

Amennyiben nem tudja mi lehet a probléma, úgy a leírt tünetek alapján már lehet elképzelése a szükséges kezelésekről, és tájékozódhat az árakról is.

Fogászati kezelések

Fáj, nyilal, szúr vagy biztosan lyukas a foga?

A fogászati kezelések közé soroljuk a fogtöméseket, gyökérkezeléseket, a különböző ínyproblémák és fogágybetegségek gyógyítása érdekében végzett beavatkozásokat.
Rendelőnkben minden fogászati problémára nyújtunk megoldást.

Bővebben ...

Cirkon

Foghiánnyal küzd, vagy a meglévő fogakra szükség lenne héjra?

A cirkon olyan természetes ásványi anyag, amelyet a modern fogorvoslás előszeretettel használ, hiszen a cirkónium-dioxid tulajdonságai más fogpótló anyagokkal minden tulajdonságában felveszi a versenyt, sőt, a természetességéből adódóan nem allergizál.

Bővebben...

Préskerámia

Koronát szeretne, vagy fogpótlást?

A préskerámia a fogorvosok egyik kedvelt fogpótló anyag, hiszen optimális keménységű, szilárdsága pedig felülmúlja a hagyományos fogpótló anyagokét.

Mivel bármilyen fogpótlás, korona, héj, stb készíthető belőle, így a nagyon rossz állapotú fogazat helyrehozatala  lehetséges, akár ebből az egyféle anyagból.

Bővebben...

Fogpótlás, esztétikai fogászat

Nem találja elég egyenletesnek, szépnek a fogsorát?

Az elveszttett fogak pótlásának leghatékonyabb és legbiztonságosabb módja az implantátumokra rögzített fogpótlások behelyezése.

Legyen akár Önnek is olyan mosolya, mint a sztároknak!

Bővebben...

Fogfehérítés

Ragyogó Hollywoodi mosolyt szeretne?

Legyen Ön is magabiztos, villantsa meg ellenállhatatlan és ragyogó mosolyát, és érjen el sikereket mind a szakmai mind a magánéletében!

Bővebben...

Dentálhigiénia

Fogkőlerakódást tapasztal? Távolíttassa el, mert komolyabb baj is lehet belőle.

Az otthoni szájhigiéniai eljárások (fogmosás, szájvíz és fogselyem használat, megfelelő fogkrém) mellett is kialakulhat (sőt! ki is alakul) fogainkon fogkő lerakódás. Ezeknek az eltávolítását mindenképpen bízza szakemberre, aki a fogzománc megsértése nélkül tudja azokat eltávolítani, viszonylag kicsi fájdalommal, vagy injekciót kérve teljesen fájdalommentesen is.