Menü

Miért bennünket válasszon?

A sok fogászati rendelés közül miért hozzánk jöjjön?

Ön is rengeteg fogorvost, fogászati rendelőt ismer? Nem is tudja igazán milyen szempontok alapján döntsön?

Íme néhány szempont, amiken érdemes elgondolkoznia, mielőtt egyszerűen fogorvoshoz megy, vagy inkább fogászati rendelőt keres:

  • A fogorvosok többsége nem szán elég időt a saját továbbképzésére. Mi mindig felkészültek vagyunk a legújabb technikákból. Elég időt szánunk a folyamatos képzésre!
  •  Az emberek fájdalomtűrő képessége különböző, ezért rendkívüli figyelmet szánunk rá, hogy a leghető legkevesbb fájdalmat okozzuk pácienseinknek!
  • A kezelések előtt az állapotfelmérés alkalmával pontosan meghatározzuk, milyen fogászati kezelésekre van szüksége, milyen lehetőségek közül választhat vagy milyen kiegészítő fogászati kezelést szeretne, Ezeknek a pontos menetét megbeszéljük, mielőtt bármibe is belekezdenénk.

Felsorolhatnánk sok-sok érvet, miért bennünket válasszon, de úgy érezzük ez nem a mi feladatunk.

A többi érvet inkább tapasztalja meg önmaga!

Pácienseink véleményeiből

Az emberek nagy többsége nem szereti, ha mások tudják, orvosnál jártak, még akkor sem, ha fogorvosról van szó. Jelen társadalmunkban még nem igazán elfogadott, ha valakinek "fogorvosa van". Hiszen az emberek első gondolata az, hogy : Biztos nem mosott eleget fogat.

Ez bizony még mindig arra készteti pácienseinket, hogy bármennyire elégedettek is a kezelésekkel, és jó véleményük van rólunk, azt nehezen vállalják fel, kérik nevük elhallgatását.

Így nagy többségében név nélkül, íme néhány idézet a pácienseinktől:


" Kisgyermekem nagyon fél az orvosoktól, már előre rettegtem, milyen hisztit fog csapni, ha be kell ülnie a fogorvosi székbe. De a megnyugtató beszélgetés a kezelés előtt, a gyerekbarát hozzáállás, hogy a kisfiam mindent megnézhetett mielőtt bármit is a szájába tettek volna, és folyamatosan mondták, hogy most mi és miért fog történni, mindez segített, hogy alig hallható kis nyöszörgéssel megússzuk a fogászati ellenőrzést. "


"Még gyermekkorom iskolás fogászati kezeléseinek nyomai, sok-sok amalgám tömés formájában éktelenkedtek a számban, azonban 1-1 fogat úgy "teletömtek", hogy számomra kétséges volt, ki tudja e cserélni a fogorvos a fog roncsolása nélkül. Hihetetlen, de megtette! Elképesztő mennyiségű amalgám-forgács kiköpése után, gyönyörű fehér fogam lett, a régi fekete helyett. "


" Egy balesetben letört az egyik első fogam több, mint fele. Nem mertem mosolyogni, mert nem akartam folyton magyarázkodni. Az ismerőseim ajánlására felkerestem a rendelőt, és kis idő elteltével (egy korona, héj - fogalmam simcs, nem vagyok fogorvos - felhelyezése után) újra bátran mosolyoghattam. Aki nem tudja, biztosan észre sem veszi, hogy nem eredeti az egyik első fogam."


"Jó néhány fogam  elromlott annyira, hogy már megmenteni nem lehetett, így más megoldást kellett keresni. Mivel voltak kihullott fogaim is, így a konzultáción az implantátum mellett döntöttünk. Elég furcsa volt kis csapokkal a számban élni néhány hétig, de megérte. Ma már ép fogsorom van, mellyel bátran ehetek, amit csak akarok."